Вітаю! Дякую, що завітали на мою інтернет-сторінку, створену з метою спілкування з колегами - однодумцями, учнями, батьками.

среда, 21 октября 2015 г.

Свято Осені


Стало доброю традицією у нашій школі наприкінці жовтня проводити свято Осені. Ось і в цьому році ми разом з учнями 5 класу показали театралізовану виставу "Запрошуємо осінь до господи". У святково прибраній залі зібралися діти, батьки, гості.
Незабаром у гості завітала і сама чарівниця Осінь (Галецька Аліна) зі своїми синами - місяцями (Загребельний Євген, Горбенко Данило, Гриценко Віталій). Їх радісно вітали хлібом - сіллю Дід (Добриця Богдан) та баба (Корчига Поліна). А згодом прийшли і їхні онуки, які декламували вірші, розповідали про осінні прикмети та свята, що шанують та святкують українці восени: Перша Пречиста, "Головосіка", Різдва Пресвятої Богородиці, Здвиження, Покрови, святого Дмитра. А далі виступали овочі, що ожили, немов у казці. Буряк, Морква, Квасоля, Картопля, Огірок, Соняшник не тільки розповіли про себе багато цікавого, а й принесли з собою овочі для вінігрету, який вправно приготувала Баба. Діти весело заспівали пісні про парасольку та килим кольористий, чим запалили всіх присутніх і додали радісного настрію. А сценка "Куми та капуста" викликала веселий сміх та море позитиву. Закінчилося свято розважальними іграми, де діти змогли виявити бурхливу енергію та яскраві емоції.

Комментариев нет:

Отправить комментарий