Вітаю! Дякую, що завітали на мою інтернет-сторінку, створену з метою спілкування з колегами - однодумцями, учнями, батьками.

воскресенье, 28 августа 2016 г.

Дистанційний тренінг

 

    Шановні колеги! Хочу поділитися враженнями від участі у дистанційному тренінгу "Квест технології в освітньому процесі", який розробила та регулярно проводить старший викладач з Інтернет-технологій кафедри інформатики і інформаційних технологій ЗОІППО Сокол Ірина Миколаївна. 
Навіть не очікувала, що отримаю стільки нової інформації. Я і раніше пристойно володіла багатьма освітніми ІК технологіями, але, як з'ясувалося, немає межі досконалості. Вражає кількість креативних та здатних до творчого пошуку вчителів! Отак, знайомлячись із цікавими ідеями колег, я виробляла свій почерк при створені власного веб - квесту "У пошуках філософського каменя". Тренінг дистанційний, тому у більшості випадків треба самому до всього доходити. Звісно Ірина Миколаївна коректно підкаже, що не так, але здатність самостійно оволодівати різноманітними веб - сервісами відіграє ключову роль. Абсолютно не жалкую за втраченим часом, адже це було не даремно і рекомендую всім, хто має базові навички роботи з блогом та навчальними веб - сервісами, брати участь у подібних тренінгах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий