Вітаю! Дякую, що завітали на мою інтернет-сторінку, створену з метою спілкування з колегами - однодумцями, учнями, батьками.

воскресенье, 24 ноября 2019 г.

Вебінар

e - Bug: британський проєкт, що змінює освіту Європи. 

Станція 39: Україна

Мікроби та бактерії – які вони? Ворожі до нас, чи навпаки – дружні? Маємо визнати: буває по-різному, тому людство вже не першу сотню років веде боротьбу з вороже налаштованими мікроорганізмами. У чому секрет успіху? У бажанні дізнатися якомога більше про світ бактерій!
Цей світ безмежний, а ми можемо і маємо дізнатися про нього ще більше. Як? Саме для цього 10 років тому Міністерством охорони здоров’я і соціальної політики Великої Британії і було створено освітній проєкт e-Bug.
Передумовою його появи стали часті спалахи інфекційних захворювань (зокрема, кору), поширення серед молоді хвороб, що передаються статевим шляхом, поява безлічі міфів про щеплення та елементарна необізнаність спільноти про небезпечні інфекційні хвороби.
Проєкт e-Bug – можливість для всіх охочих отримати безліч важливої інформації у сфері мікробіології, інфекцій, антибіотиків та щеплень. До цієї важливої просвітницької ініціативи вже долучилися 38 країн, і от e-Bug дістався України!
Саме тому 23 листопада освітній проєкт «На Урок» запросив всю прогресивну освітянську спільноту на вражаючу Всеукраїнську презентацію, щоб ознайомити українських вчителів із прогресивними освітніми технологіями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий