Вітаю! Дякую, що завітали на мою інтернет-сторінку, створену з метою спілкування з колегами - однодумцями, учнями, батьками.

среда, 23 марта 2016 г.

"Юний дослідник"

Беремо участь в еколого - натуралістичних конкурсах


     Сучасне бачення проблеми навчання та виховання передбачає переорієнтацію уваги з "інформативного" впливу на виховання та навчання, опираючись на активність самого учня у пізнавальній, мовленнєвій, конструктивній, трудовій та суспільно - корисній діяльності. Особлива увага цим питанням приділяється учням молодшого та середнього шкільного віку, коли закладається фундамент світогляду дитини, її поведінки, відношення до навколишнього середовища. Саме тому залучення учнів до участі в еколого - натуралістичних конкурсах моє першочергове завдання.


     Зокрема, у березні цього року учениця 5 класу Корчига Поліна взяла участь у Всеукраїнському конкурсі дослідницько - експериментальних робіт з природознавства "Юний дослідник у номінації "Рослини навколо нас" з роботою "Вивчення видового різноманіття водоростей Азовського моря та заплави річки Берди". Учениця досліджувала одноклітинні діатомові, зелені та багатоклітинні водорості, з'ясувала причини "цвітіння води" та його вплив на заморні явища.










Комментариев нет:

Отправить комментарий